De-a lungul timpului, Kate  a optat atat pentru modele simple si clasice, cat si tinute mai indraznete, linii drepte si culori neutre. De ceva vreme, Kate pare insa sa fi dezvoltat o afinitate pentru o culoare mai neobisnuita printre vedete: verdele.

Ducesa a purtat la  deschiderea oficiala a unui centru de excelenta din cadrul Anna Freud Center, o rochie verde, semnata Emilia Wickstead. Însă, tot în verde a fost văzută și în turneul din Pakistan.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Pakistan – 15 Oct 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Se pare ca verdele ii complimenteaza perfect tenul si nuanta parului, in timp ce o face sa para mai tanara, potrivit stilistului Lucas Armitage.

„Verdele este culoarea perfecta pentru Kate Middleton. Ii complimenteaza ochii si parul si ii da o stralucire naturala. Chiar daca multi cred ca e demodat sa ai o culoarea ta, in care sa te imbraci mereu, ea a demonstrat ca acest lucru este cat se poate de actual.”

„Unele culori arata mai bine pe unele persoane decat pe altele. Sa te imbraci in aceeasi culoare din cap pana in picioare este o modalitate foarte buna de a-ti construi un look cu stil. Orice revista ati alege, veti vedea macar un editorial in care sa apara un outfit de o singura culoare”, a declarat Lucas Armitage pentru  Daily Mail.