De altfel, nici nu se afișează fără astfel de artificii și nu o dată a fost criticată pentru că nu apare niciodată naturală.

Raluca Bădulescu a explicat în sfârșit de ce procedează astfel și le-a închis astfel gura răutăcioșilor. În mediul online, acolo unde postează aproape zilnic fotografii, Raluca Bădulescu a fost de multe ori criticată pentru că ar avea o imagine mult prea excentrică, așa că Cancan a vrut să știe ce are de spus vedeta la adresa celor care o „blamează”.

Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”

Deschisă, Raluca Bădulescu a mărturisit că toate aceste „artificii” de înfrumusețare fac parte din viața ei de zi cu zi și că, pur și simplu, așa este ea, așa a ales să se afișeze și așa se simte cel mai bine. Toate aceste „artificii” sunt parte din ea.

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?

Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”, a spus Raluca Bădulescu.

cum arata raluca badulescu fara perucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Iubesc imaginea pe care o am”

Raluca Bădulescu a mai spus că nu ar renunța nicicând la lucrurile ce o fac fericită. De asemenea, vedeta Kanal D a mărturisit că nu-i pasă deloc de cei care o critică.

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.

Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling.

Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.

Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!»

Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată!” a conchis Raluca Bădulescu.

Vezi și Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Vedeta e de nerecunoscut în vacanță în Ibiza, cu fostul și actualul soț!

Citește și:

Rebel Wilson a slăbit peste 30 de kilograme în doar un an. Și nu se oprește aici!

Cum arată iubitul tinerel al Angelei Gheorghiu. Instantanee din vacanța în Elveția. Ce mult o iubește!