Francesco are o relație nemaipomenită cu mama lui, Patrizia Paglieri și toată lumea a putut vedea asta în reality show-ul la care au participat. Deși are o poveste tristă de viață, asta pentru că a crescut fără tată, tânărul în vârstă de 25 de ani spune că nu i-a simțit lipsa și că mama lui a suplinit foarte bine ambele roluri. Până la vârsta de 14 ani, Franco, fiul Patriziei Paglieri a știut că părintele său este mort.

Franco Paglieri, despre relația cu tatăl său

Franco Paglieri se poate mândri cu o mamă care l-a crescut frumos și care a făcut tot ce i-a stat în puțință pentru ca fiului ei să nu îi lipsească nimic. Deși tatăl lui l-a părăsit când avea vârsta de un an, tânărul spune că nu i-a simțit lipsa și că nici nu și-a dorit să îl cunoască.

„Nu, nu m-a căutat, nici eu nu l-am căutat după ce am auzit anumite povești, să zicem, despre el, că nu era cea mai bună persoană, dar sincer nu am avut nevoie să îl caut. Cred că e mai rău să îți pierzi un tată în momentul în care știi că a fost un tată bun și a avut un accident, sau lucruri de genul, dar când știi că efectiv persoana respectivă nu a vrut să te cunoască, nu ai nici tu o dorință. Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău.”, a povestit Franco, pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Francesco povestește că tatăl lui nu vrea să aibă de-a face cu el. Tânărul a vorbit și despre cum s-a rupt, de fapt, în totalitate legătura paternă.

„Nu vrea să aibă de-a face cu mine. Eu mereu zic că tată nu e cel care te face, e cel care te crește. A fost o poveste acum mai mult timp, în care el plătea o pensie alimentară, și mama i-a zis că dacă renunță la acea pensie alimentară, era vorba de puțin, cred că sub 100 de lei, îl lași pe Francesco în pace, nu mai trebuie să îl vezi, și el a acceptat. Când auzi acest lucru, nu cred că îți dorești să cunoști acea persoană.”, a spus el.

Cum a aflat Franco Paglieri că mai are doi frați vitregi

Cu toate astea, Franco a fost curios să vadă cum arată părintele său, așa că l-a căutat pe rețelele de socializare. Tot așa a aflat și că mai are doi frați vitregi.

„L-am văzut acum câțiva ani pe Facebook. L-am căutat după numele de famile și am găsit o poză cu el. Acum cred că e trecut bine de 60 de ani.

Știu că mai am doi frați vitregi, care sunt în Italia, am mai ținut legătura cu ei, sunt oameni super. Eu nu știam de existența acestor frați vitregi până acum 6-7 ani. Ne-am întâlnit acum câțiva ani la Milano.”, a spus fiul Patriziei Paglieri.

Vezi și Patrizia Paglieri, despre iadul prin care a trecut în timpul primei căsătorii: ”Te omor!”

Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru funeraliile reginei. Prima doamnă a României a surprins pe toată lumea

Laurențiu Reghecampf, surpriză în miez de noapte de la Corina Caciuc. Antrenorul a împlinit 47 de ani! Ce mesaje și-au transmis cei doi în văzul lumii