Actrița a dezvăluit recent de ce nu vrea să ajungă în fața altarului alături de omul iubit.

Cristina Cioran trăiește clipe minunate de doi ani. Mai întâi l-a cunoscut pe actualul partener, iar mai apoi a aflat că este însărcinată, o surpriză totală.

Deși a trecut prim momente grele după nașterea Emei din cauza că micuța s-a născut prematur, acum totul este bine și se pot bucura de fiecare clipă fără niciun fel de frică. Actrița nu vrea să ajungă însă în fața altarului, deși aceasta ar fi continuarea firească a poveștii ei de dragoste, și a dezvăluit și motivul.

De ce trebuie să ceară cuiva voie, unui judecător, unui notar?

O femeie în toată puterea cuvântului la cei 44 de ani ai săi, Cristina Cioran nu este adepta căsătoriei. Actrița este de părere că oricum un copil te leagă pe viață și nu vede rostul unei hârtii. În plus, crede ea, nu e normal ca atunci când doi oameni nu se mai înțeleg ‘’să ceară voie’’ unui notar, judecător pentru a se despărți.

‘’Oricum un copil te leagă pe viață. Că ești, că nu ești căsătorit, copilul te leagă într-un fel. Dacă doi oameni nu se mai iubesc de ce trebuie să stea împreună? De ce trebuie să îi țină un act? De ce trebuie să ceară cuiva voie, unui judecător, unui notar? Nu trebuie să ceară voie nimănui.”, a mărturisit Cristina Cioran pentru EGO.ro.

impreuna-cu-fetita-la-care-nici-nu-a-speratSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși ea nu vrea căsătorie, iubitul ei se pare că își dorește multă să facă acest pas cu ea, motiv pentru care a cerut-o de soție de mai bine de 15 ori până acum.

Deși actrița se simte ca și căsătorită, nu vrea să se lege de un act și dorește ca ea și partenerul ei să aibă libertatea de a alege dacă vor avea un impas în relație.

‘’El vrea, el își dorește (căsătoria, n. red.). Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis Da, nu îți imagina că i-am zis nu. Dar da, fără să mergem mai departe.

Romantic a fost cam peste tot (unde a cerut-o, n. red.). Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta.

Da, e mai mic cu 7 ani. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine e bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori. Consider că sunt atât de multe lucruri de făcut în viața asta, să pierzi timpul cu cineva… nu trebuie să stai’’, a mai spus ea.

Vezi și Cristina Cioran și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și:

Flick și Denisa Filcea au făcut publică prima poză cu fetița lor! A asistat Flick sau nu la naștere? Cum arată camera celei mici

Ștefan Stan, despre copilărie și cea mai mare traumă a vieții lui: „A spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine”