Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat definitiv la reședința lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, și i-au invitat pe prințesa Prinţesa Eugenie şi pe soţul ei, Jack Brooksbank, să locuiască acolo, având în vedere că vor deveni în curând părinți. Deși au acceptat bucuroși oferta, după doar șase săptămâni, cei doi au decis să se mute înapoi la palatul Kensington, alături de ducii de Cambridge.

La începutul toamnei, prințesa Eugenie și Jack s-au mutat în casa cu cinci dormitoare de la Windsor, ce fusese recent renovată de ducii de Sussex, și transformată într-un loc sigur pentru un copil. Însă, după doar șase săptămâni, Eugenie şi Jack s-au răzgândit, au părăsit, în mod neașteptat, noua lor casă, şi s-au mutat înapoi la Palatul Kensington, alături de ducii de Cambridge. Decizia lor a uimit pe toată lumea, iar acum britanicii au început să se întrebe ce se întâmplă la Frogmore Cottage, de nu vrea nimeni să locuiască acolo.

„E goală din nou”, a declarat o sursă regală pentru The Sun.

Potrivit People.com, decizia ca Eugenie și Jack să se mute la Frogmore Cottage a fost luată fără să fie consultată și regina. „Seniorii regali au fost inițial orbiți de ideea lui Harry și a lui Meg de a-i lăsa pe Eugenie și Jack să se mute acolo. Însă, reginei i-au comunnicat decizia după ce cele două cupluri deja vorbiseră despre plan și a fost mai mult o înțelegere între Harry, Meghan, Eugenie și Jack, care sunt extrem de apropiați”, a declarat sursa.

Mai mult, prințes aEugenie și soțul ei au fost de acord să plătească chirie duciilor de Sussex pentru a locui în casa lor, cu condiția ca atunci când vin în vizită în Marea Britanie să poată și ei să rămână acolo.

Frogmore Cottage a fost un cadou de nuntă din partea reginei pentru ducii de Sussex, iar Suverana nu a fost deloc încântată de înțelegerea făcută de cei patru. Astfel, Eugenie și soțul ei au fost nevoiți să se mute înapoi la Kensington.

Citește și:

O recunoști? E o mare actriță de la noi și tocmai s-a vindecat de Covid

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său. La ce post TV va putea fi urmărit?