Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, critic de teatru, între anii 1989 – 2000. Împreună au un copil, pe Tudor. Îndrăgita actriță este văduvă de mai bine de 20 de ani, după ce partenerul ei de viață a pierdut lupta cu cancerul.

”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică.

El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani.

La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo”, a povestit actrița, conform Click.

Chiar dacă au avut o iubire ca în povești, actrița are un mare regret. A pierdut un tren care niciodată nu se va mai întoarce. ”El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia”, mai declară îndurerată actrița.

Referindu-se la boala care i-a luat soțul de lângă ea, iată ce declară Carmen Tănase: ”Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge.

El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!”.

Însă, după moartea soțului ei, Victor Parhon, actrița Carmen Tănase nu și-a refăcut viața sentimentală, chiar dacă a avut pretendenți. Actrița a ales să pună accent pe carieră și pe creșterea fiului lor, Tudor. Ea mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu s-ar mai vedea căsătorită cu niciun alt bărbat, scria Tabu.ro.

Vezi și Carmen Tănase crede că pandemia de coronavirus este un experiment, iar copiii sunt ținta

Citește și:

Lovitură de teatru! Ce-a declarat Marius Elisei despre Oana Roman: „Am iubit-o și o iubesc în continuare”

Nicole Cherry a confirmat că este însărcinată. Ce frumos a făcut anunțul