N-ai suspecta-o de vizite la cosmetică și medicul estetician toată ziua, dar realitatea e că Amalia Năstase avea și ea un vis, până nu demult: voia silicoane.

Chiar dacă admite că toată viața s-a visat cu bustul mai generos, mai cu seamă că în tinerețe era și slăbuță, nu a ajuns până acum să-și facă operația mult visată. Chiar dacă e încă tânără la cei 46 de ani ai săi, fosta soție a lui Ilie Năstase spune că acum e prea târziu.

„Eu am vrut toată viața mea, când eram foarte slabă și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni.

Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac, că nu mai are rost la 46 de ani”, a mărturisit recent Amalia Năstase într-o emisiune la Pto TV.

Cu ce dietă a dat jos 30 de kilograme

Bustul nu și l-a mai mărit, dar ce a depins de ea, corpul, nu a scăpat. Mamă a trei copii, Amalia Năstase s-a luat la trântă cu propria voință și a câștigat.

Amalia Năstase a fost invitată pe platoul „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, unde a vorbit stilul ei de viață și despre dieta cu care se menține în formă, la 46 de ani.

Amalia Năstase este o „veterană” a dietelor. Dintre cele mai populare diete încercate de vedetă amintim dieta oloproteică, care promite că te scapă de 10% din dieta corpului în doar 21 de zile. Dieta a fost creată de un medic italian, Giuseppe Castaldo. Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, în urmă cu mai mulți ani, ținând această dietă.

Acum, vedeta caută să mențină un echilibru în alimentație, astfel încât să nu câștige kilograme în plus, dar să își mețină și o stare bună de sănătate.

Cu ce dietă se menține Amalia Năstase

În prezent, Amalia Năstase urmează postul intermitent pentru a se menține în formă.

„Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restartezi toate mecanismele de digestie, microbiomul.

Micorbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi, când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2.000 de ani, când mânca o dată pe zi”, a mai spus vedeta.

Pe lângă alimentație, vedeta încearcă să facă mișcare – 10.000 de pași pe zi – și să doarmă 8 ore pe noapte.

Vezi și La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să se mențină tânără. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”

Citește și:

Poza cu care Denisa Fîlcea a blocat Internetul! Soția lui Flick dă replica: „Nu neaparat sânii, goliciunea vă deranjează, ci mai degrabă curajul”

Paris Hilton a devenit pentru prima oară mamă, la 41 de ani! Prima fotografie postată de vedetă din această postură