În vârstă de 42 de ani, cântăreața, mai vârstnică decât iubitul ei cu 10 ani, s-a decis să dea, în premieră, detalii despre relația sa. În general foarte discretă când vine vorba despre viața personală, Shakira a declarat într-un interviu televizat recent că realitatea e că nu vrea să se căsătorească cu partenerul său.

”Ca să vă spun adevărul, căsătoria mă sperie al naibii de tare. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție.

”Vreau ca el să mă vadă ca pe iubita lui, ca pe prietena lui. Vreau să meargă în continuare pe vârfuri. Vreau ca el să creadă că orice este posibil, în funcție de comportament”, a mai spus artista.

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut când el a filmat pentru un clip de-al ei, Waka Wake. L-a observat atunci, fără a ști despre cine era vorba, pentru că nu era un fan al fotbalului, și a recunoscut că era ”drăguț”.

Din dragostea lor s-au născut Milan, de 6 ani, și Sasha, de 4 ani.

Anterior, cântăreața columbiană a avut o relație de 10 ani cu avocatul Antonio de la Rúa. Cânt toți se așteptau la o nuntă, cei doi s-au separat pe nepusă masă. Ulterior, el chiar a dat-o în judecată, cerându-i bani. A pierdut însă în justiție în fața cântăreței.

Vezi și Nepoata Shakirei face senzație pe internet. A întrecut-o pe artistă la frumusețe. E considerată cea mai frumoasă femeie din Columbia

Citește și: