Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de un an și jumătate, însă în tot acest timp au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, iar în momentul de față nimeni nu mai știe exact dacă cei doi mai sunt sau nu împreună.

Cei doi transmit mesaje care, adesea, se bat cap în cap. Aci Bianca spune că nu mai are nevoie de bărbați, că afacerile sunt viața ei, aci spune că nimic nu s-a schimbat și că trăiește în pace cu tatăl fetițelor Claudiei Pătrășcanu.

Vina e a Biancăi

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a anunțat într-o emisiune online că nu crede că cei doi vor putea avea un viitor împreună. Ea susține că aceștia au parte doar de o relație temporată, dar nu îi vede unul lângă altul până la adânci bătrâneți.

„Ea a pierdut șansa asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Bădălău. Aș vrea să îi dau. Este o fată frumoasă, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse.

Este o relație temporară. Face aceleași greșeli că în trecut.

Această relație nu are nici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu va rezista decât cât vă fi atracția fizică. Așa se întâmplă.

Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptură. Aceasta este analiza psihologică”, a declarat Carmen Harra, care are și diplomă de psihoterapeut obținută în SUA.

De asta nu reușește cu niciun bărbat!

După spusele lui Carmen Harra, problema în ceea ce privește viitorul în relații ar fi chiar la Bianca Drăgușanu. Clarvăzătoarea susține că vedeta e cea care tot timpul generează certuri și pune paie pe foc în orice situație.

”Fiecare scandal, vorbe aruncate, va degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptură totală. Împăcările astea nu repară. În felul ăsta se se rup, în timp.

Ea ar trebui să își pună o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul… (…)

Există o potrivire între ei, totuși. Sunt foarte mulți factori, însă, ca să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii. Îmi dau seama cu ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd agresiv și un certăreț”, a mai zis Carmen Harra.

Clarvăzătoarea mai spune că, din cauza faptului că are o nesiguranță în viață, Bianca Drăgușanu și-a făcut atât de multe operații estetice și a trecut de-a lungul timpului printr-o mulțime de transformări. Și s epare că această căutare a ei e departe de a se fi terminat.

Vezi și Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: ”Ei nu sunt suflete pereche”. Semnul care i-a dat de gândit clarvăzătoarei

Citește și:

VIDEO Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink. Milionarul chinez, în vizită la cumnata Ramona, în Dubai

Lidia Buble s-a pozat fără pic de machiaj și fără filtre și e greu de recunoscut! Cum arată artista 100% naturală