Invitați luni la podcastul „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, pe frecvența PRO FM, Gina Pistol și Smiley au fost deschiși cu subiectele privind relația lor. Au vorbit despre începuturile poveștii lor de iubire, dar și despre fiica lor, Josephine (un an și 3 luni), care le umple viața de iubire și de bucurie. Gina a atins și un subiect care a născut tot felul de controverse. Situația ei la Antena 1 și motivul pentru care nu o vedem în rol de prezentatoare la „America Express”. Iată de ce ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”!

De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a răbufnit Gina.

smiley-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Smiley a completat-o perfect și a venit și el cu aceleași explicații: timpul petrecut cu Josephine este mult mai important decât orice proiect TV. „Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică merge împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm…Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat și Smiley.

Citește și: VIDEO Smiley și Gina Pistol, sărut pătimaș pe scena de la Polivalentă. Momentul care face înconjurul Internetului

Citește și: VIDEO Smiley și-a dus fiica pe stadion, iar imaginile au devenit virale pe Tik Tok. Ce cârlionți aurii are micuța Josephine!