Totul de datorează complicațiilor care au apărut la cea de-a doua naștere. În urmă cu doi ani, pe 18 octombrie 2019, Deea a născut-o prin cezariană pe Maysa, cel de-al doilea copil al cuplului. Operația de cezariană a durat 3 ore, iar Deea a suferit complicații, care au fost pe punctul să-i pună viața în pericol.

Deea a trecut, practic, prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil. „În timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată, pentru că am varice pe organele interne.

O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt”, a spus vedeta, la Antena Stars.

Deea a primit atunci vestea devastatoare că nu va mai putea ține o a treia sarcină. ”După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am.

Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol”, a dezvăluit Deea Maxer.

Vezi și Deea Maxer și-a pus implanturi mamare mai mari. Cum s-a pozat vedeta

Citește și:

Surpriză la Hollywood! A devenit mama unei fetițe, în mare secret. Anunțul emoționant făcut de vedetă

De nerecunoscut! Din păcate, așa a ajuns să arate Vica Blochina la numai 45 de ani!