Virgil Ianțu a vorbit despre cearta cu Ștefan Bănică Jr și despre modalitatea în care a reușit să lase trecutul în urmă și să revină la sentimente mai bune față de artist. 

Virgil Ianțu a fost invitatul lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care prezentatorul de la PRO TV îl susține săptămânal, el vorbind inclusiv despre colaborarea pe care Virgil a avut-o cu Ștefan Bănică Jr.

În podcast, Virgil Ianțu s-a confesat și a mărturisit că în prezent tensiunile dintre el și Ștefan Bănică Jr. au dispărut, însă nu poate fi vorba despre o prietenie între ei. 

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. nu și-au vorbit luni întregi 

Vrigil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, la Conservator. Au început să petreacă serile cântând și distrându-se alături de mai mulți colegi, până au realizat că dețin ceea ce le trebuie pentru a forma o trupă.

Au colaborat timp de nouă ani în trupa The Fifties, iar apoi, din motive pe care Virgil Ianțu nu a dorit să le discute public, au pus capăt legăturii. Nu și-au vorbit luni întregi, însă, în cele din urmă, au găsit curajul de a sta la aceeași masă pentru a vorbi deschis.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties.

Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri.

A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit artistul, conform Click!.

Virgil Ianțu este cunoscut prin prisma meseriei de prezentator TV. Activează în televiziune din anul 1990 și, de-a lungul vremii, a prezentat numeroase formate care s-au bucurat de succes din partea publcului, precum emisiunea „Vrei să fii miliardar”, „Big Brother” sau „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Vezi și Marea vedeta din România care a fost îndrăgostită lulea de Ştefan Bănică Jr. A dezvăluit totul abia acum, fără perdea!

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față în față după despărțire. Cei doi s-au văzut la tribunal. Cu cine și-a făcut apariția impresară

Motivul dureros pentru care Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală. Aviv are numai 11 ani