Vedeta a explicat care este motivul pentru care este absentă de pe micile ecrane. Aceasta a mărturisit că a primit oferte de a reveni în televiziune, însă niciuna nu a fost pe placul ei. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”, a declarat ea.

Sunt prea bătrână să mai apar la televizor”

”Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată.

Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place…”, a mărturisit Nicoleta Luciu pentru playtech.

Nicoleta Luciu deplânge viața pe care o duc vedetele din prezent, explicând cum stăteau lucrurile ”pe vremea ei”.

”Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat.

Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…

Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a completat vedeta, mamă a patru copii.

Vezi și Câte kilograme are Nicoleta Luciu: ”Nu sunt slabă. Am rămas la…”

Citește și:

Ce mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Noile fotografii cu fetița Monicăi Gabor i-au entuzismt pe fani

Interviu EXCLUSIV Ilinca Vandici: ”Adrenalina îmi pornește motoarele și îmi pompează sângele în vene”