Florența Marin i-a fost impresară lui Leo Iorga și s-a iubit cinci ani cu artistul, înainte ca acesta să se întoarcă la familia lui. Primii ani după diagnostic i-a petrecut, însă, alături de ea. Femeia a trecut prin multe momente dificile, a fost blamată și condamnată pentru alegerea ei. Și încă este.

Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, dezvăluiri intime despre relația de iubire cu artistul. Ce spune despre văduva muzicianului

Văduva lui Leo Iorga îi dă replica fostei amante a soțului ei: ”Oricine poate avea!” Înfruntare de zile mari!

Fosta amantă a lui Leo Iorga îi declară război văduvei artistului: „Dacă mai continuă așa, o dau în judecată!”

Amanta lui Leo Iorga, mărturii dureroase la patru ani de la moartea regretatului artist

Acum, la patru ani de la moartea celebrului artist, Florența Marin, cea care i-a fost impresară, dar și iubită lui leo Iorga, vorbește despre viața de după pierderea bărbatului iubit. Aceasta a dezvăluit recent care este motivul pentru care nu și-a refăcut viața.

„Îmi doresc ca pe viitor să îmi refac viața, dar nu este momentul. După moartea tatălui meu, a urmat moartea lui Leo, iar mai apoi a urmat moartea mamei mele. De fiecare în parte am avut grijă până în ultimul moment.

Probail caut în bărbați ceea ce am trăit eu, probabil am așteptări. În viața mea, bărbații cei mai importanți au fost diferiți, mă refer la tatăl meu, primul soț și Leo – pot spune că s-au completat. Fostul soț și Leo s-au completat unul pe celălalt. De la Cristi am avut un copil, pentru că mi-am dorit, iar de la Leo am avut toată partea profesională și toată dragostea.”, a declarat Florența Marin pentru Spynews.

Florența Marin mărturisește că a trăit o viață tumultoasă și spune că îi este foarte greu să își refacă viața. Impresara nu acceptă compromisuri, însă cu toate acestea, încă speră să mai trăiască sentimentele pe care le-a experimentat în trecut cu regretatul artist.

„Am trăit tumultos două relații și foarte mulți oameni din jurul meu, prieteni, colaboratori, rude, chiar spun că eu am trăit într-o viață cât trăiesc altii în 20 de ani, și chiar așa este.

Am 49 de ani, cu bărbații de vârsta mea este foarte complicat să pot avea o relație, pentru că aceștia își doresc doamne, domnișoare mult mai tinere. Atunci mai rămân două variante, cea a unui bărbat mai tânăr, însă în această situație ar trebui să am bani să îl întrețin, iar eu nu fac așa ceva, iar cealaltă variantă este a unui bărbat mai în vârstă, care cumva să aibă el bani și să am grijă de el, ceea ce nu vreau.

Practic niște relații care nu ar fi bazate pe respect, iubire, încredere, construirea unui cuplu, relații.”, a mai declarat impresara, care, e clar că și în cazul lui Leo Iorga a făcut un compromis, din moment ce acesta era căsătorit.

amanta lui leo iorga ii declara razboi vaduvei artistuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Rând pe rând au părăsit-o toți oamenii iubiți

Impresara a dezvăluit și cum a reușit să treacă peste valul de atacuri și acuzații care i-au fost aduse pe perioada când forma un cuplu cu starul rock, dar și după pierderea acestuia. Femeia crede foarte tare în energiile pe care divinitatea i le-a trimis, dar spune că și problemele de sănătate ale mamei sale au făcut-o să se canalizeze în altă direcție.

„Legat de situația pe care voi o cunoașteți și atacurile care au venit spre mine, construcția mea este una care acumulează energii și pur și simplu forța aceasta supranaturală, care o fi ea, poate religia, Dumnezeu, pur și simplu m-au întărit.

După moatrea tatălui meu, a apărut Leo, după dispariția lui, s-a îmbolnăvit mama mea, iar tot ce am acumulat cu ei s-a canalizat pe îngrijirea ei. Sunt foarte multe lucruri care se potrivesc.”, a mai declarat Florența Marin.

Cât despre bărbatul care a împlinit-o și a făcut-o fericită, marele artist Leo Iorga, Florența spune că îi vizitează mormântul de câte ori are ocazia, vorbește cu el și îi simte prezența în momentele importante din viața ei. Mai mult, aceasta spune că simte că acesta este bine acolo unde este.

„Astăzi am trecut pe la mormântul lui Leo, trec de fiecare dată când sunt în zonă, vorbesc cu el, mă descarc. Sunt intrigată de faptul că eu nu visez, nu l-am visat, însă ceva îmi spune, simt că este bine acolo unde este.

Când pisicuța noastra a făcut un puiuț, cea pe care o cunoașteți cu toții și pe care Leo o iubea enorm, l-am simțit lângă mine, l-am simțit prezent acolo.”, a declarat fosta amantă a lui Leo Iorga.

Vezi și Există viață după doliu! Paula Iorga, văduva lui Leo Iorga, a făcut marele pas cu noul iubit: „Ne-am cununat la preot și asta e cel mai important”

Citește și:

Dietele divelor de altădată. Cinci actrițe mari, superbe și senzuale, din perioada de aur a Hollywood-ului, și obiceiurile alimentare de care s-au ținut decenii întregi

Diana Enache a născut o fetiță în mare secret. A dat-o de gol chiar tatăl ei, fericitul bunic Adrian Enache