Invitată duminică seara în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Bănică nu a scăpat de o întrebare incomodă. Denise Rifai a întrebat-o cum e relația ei actuală cu Alex Velea, cel pe care l-a nășit la nunta lui cu Ana, în 2010. De fapt, cei doi nu-și mai vorbesc de ani buni, iar în 2016 Alex Velea a dat în judecată “VIP Booking SRL”, firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care avea să-i restituie suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. Potrivit publicației Click!, acea sumă reprezenta onorariul unui concert mai vechi, susţinut de Alex Velea la un Revelion. Procesul a fost înregistrat pe 12.12 2016, la judecătoria Cornetu, iar instanţa i-a dat dreptate lui Velea în mai 2017.

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea

Andreea Bănică spune că, de fapt, nu procesul a fost cauza certurilor. Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat, ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali, am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus «dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil». De aici a plecat ruptura”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai.

alex-velea-nasiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întrebată dacă s-a împăcat cu solistul, Andreea a lăsat de înțeles că nici în ziua de azi nu-și mai vorbesc. Nu am avut această ocazie (n.r. să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el (…) Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat”, a spus Andreea Bănică, conform Kanal D.

Citește și: Oferta primită de Andreea Bănică de la un studio de videochat. Pentru ce i s-au oferit 100.000 de euro

Citește și: Antonia a recunoscut! Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea