Romanița Iovan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, de mai bine de 14 ani. Cei doi se afișează rar împreună și tot în secret s-au și logodit, eveniment care a avut loc în urmă cu aproape un an.

De ce nu își dorește Romanița Iovan să se căsătorească cu bărbatul din viața ei

Cu toate că sunt împreună de atâția ani, cei doi nu își doresc să se căsătorească, iar creatoarea de modă spune că, probabil, Iulian Gogan va rămâne, în continuare, la stadiul de iubit.

Vedeta, divorțată de Adrian Iovan, care și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident, a recunoscut că nu se aștepta ca lucrurile să evolueze înspre o relație cu Iulian, mai ales că cei doi au reluat legătura după o perioadă în care nu prea mai vorbeau.

„Avem mai mult de 14 ani.

O să rămână tot la stadiul de iubit, pentru că e important să fie iubire și atunci când zici „iubitul meu”, păi înseamnă că e iubire. Atunci când zici „soțul meu”, adică se mai întâmplă și alte chestii, dar nu, nu a fost un motiv prestabilit.

De fapt, n-a fost un motiv prestabilit nici când ne-am cunoscut. Nu mi-am imaginat că o să stăm de vorbă după 15 ani. Vorba lui, că mi-a zis că știi că e nunta aceea de 15 ani”, a spus Romanița Iovan, la Antena Stars.

Cei doi s-au logodit, dar nu au făcut marele pas

Romanița Iovan a mai spus că își amintește cu drag de primele momente alături de cel care îi este iubit de mai bine de 14 ani. Cu toate acestea, nu și-a dorit niciodată să se căsătorească din nou.

„Noi nu am făcut nuntă, dar putem să serbăm.

Anii au trecut, dar au trecut frumos, ne-am bucurat unul de altul. Chiar dacă nu era el în viața mea, tot eram tânără, pentru că nu e nimeni care să mă influențeze, ci mă influențez eu”, a mai spus creatoarea de modă.

S-au logodit în secret. Nici familiile lor nu au fost de față!

Amintim că Romanița Iovan și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani s-au logodit în secret în urmă cu un an. N

ici măcar familiile lor nu le-au fost alături la eveniment.

Vedeta a explicat la acea vreme de ce au făcut pasul și de ce totul s-a întâmplat în secret.

”Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii. Am cununat două cupluri și, cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită.

Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre.

Pe deoparte, așa mi-am dorit eu dintotdeauna, să mă duc la Mânăstirea Ghighiu, acolo unde și pe vremea aceea încă mai era în viață Măicuța Lavrenția, și pe lângă faptul că i l-am prezentat pe Iulian așa – era ca un Duhovnic al meu și îmi plăcea să spun în fața ei și bucuriile, și să mi le expun, și necazurile, mai ales necazurile că așa ajungi la biserică sau la o mânăstire, în momentul în care ai probleme.

Nu uit să mă duc la mănăstire atunci când am și bucurii. Și așa am început, pe deoparte. L-a cunoscut pe Iulian și pe de altă parte, în biserica, cu un preot, am reușit să fim normali din punct de vedere al unor nași de cununie. E o chestie normală.

Nu, nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi.”, a declarat Romanița Iovan.

Vezi și Romanița Iovan, despre perioada Irinel Columbeanu și îmbătrânire. ”Sunt în situația în care îmi permit!” Apelează la bisturiu?

Citește și:

Nuntă surpriză! Cântăreața ”fără chip” s-a măritat! Până la urmă, și-a arătat fața la nuntă! Doar 6 persoane, inclusiv mirii, au participat la ceremonie!

EXCLUSIV Dan Cruceru, confesiunile unui familist: „Suntem de 15 ani împreună și încă ne iubim, ba chiar foarte mult”