Bianca Drăgușanu are mare grijă de felul în care arată. Vedeta este atentă ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă. Blondina are un regim alimentar strict, iar sportul face parte din rutina sa zilnică. Totodată, Bianca Drăgușanu a recunoscut că nu consumă niciodată alcool, nici măcar la distracție.

Bianca Drăgușanu este de părere că alcoolul este foarte nociv pentru sănătate, dar și pentru aspectul fizic. E motivul pentru care alege să nu se atingă de așa ceva.

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool, pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită… Păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox? Păi să mă duc și să beau alcool? De ce?

Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la Loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place!

Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau. Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut.

Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă”, a spus blondina, conform cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, diagnosticată cu diabet

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina suferă de diabet și face tot posibilul ca să-l țină sub control. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mai consumă gluten, a renunțat definitiv la zahăr și a eliminat și lactatele din alimentație.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede”, spunea la un moment dat vedeta pentru Click!.

A explicat și cum a ajuns în această situație: ”Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste.

În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict”.

Vedeta a recunoscut că la începuturile carierei sale s-a înfometat pentru a ajunge la silueta mult dorită, însă acest lucru i-a adus foarte multe probleme de sănătate.

„Mi-a fost foarte greu să slăbesc, am făcut foamea și acum am ulcer. La 23 de ani, am început regimul, am dat jos 15 kg. Și acum mă înfometez ca să mă mențin și să reușesc, la 28 de ani, să urc pe podium cu fete de 17. Mănânc o singură dată pe zi, până în ora 16.00, și atunci numai frunze”, mai spunea ea.

Vezi și De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”

Citește și:

Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile operate: „Toate buzele sunt ca două rațe”. Atac și la fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Adina de la Heaven șochează cu o declarație despre bărbatul iubit: „Glance poate să-și mai ia trei neveste! Nu mă supăr!”