În tinereșe, însă, a suferit o dramă. I s-a pus un diagnostic greșit, care arăta că n-ar putea avea copii. Așa că o vreme chiar a crezut că nu poate deveni mamă.

Din fericire, a fost vorba doar de un diagnostic greșit. Chiar și așa, însă, bruneta tot nu a reușit să devină mamă. Acum, ea susține că divinitatea nu o ajută pentru că nu este căsătorită încă și nici în trecut nu a făcut marele pas cu vreun partener.

Simona Sensual e convinsă că nu a putut avea copii pentru că nu a fost căsătorită

Simona a povestit la Antena Stars drama pe care a trăit-o când i-au fost puse mai multe diagnistice greșite. Unele arătau că ar fi suferit de boli grave și unul dintre ele făcea referire la faptul că bruneta nu ar putea avea copii. Niciunul nu a fost bun, iar vedeta a aflat că nu suferă de nicio afecțiune atât de gravă.

Cu toate acestea, nu a reușit să devină mamă până acum, deși și-a dorit. Simona susține că a ajuns la concluzia că lipsa unei căsătorii între ea și foștii parteneri este ceea ce o împiedică să rămână însărcinată.

asa-arata-vedeta-acum-la-39-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În prezent, bruneta este într-o relație și spune că vrea să facă un copil cu partenerul ei, dar acest lucru se va putea întâmpla abia după ce vor ajunge a altar.

„Cred că doar când voi merge cu bărbatul meu la altar … cred că trebuia oficializată cununie, nu numai civilă, ci și religioasă. (…)

Eu am avut o relație cu cineva care era de altă religie și asta cred ca este un motiv. Pentru mine contează foarte mult. Eu sunt foarte apropiată de Biserică, indiferent ce se spune. Cred că o familie se întemeiază pe niște structuri, pe credința în Dumnezeu.”, a spus Simona Suhoi, ex-Sensual, la Antena Stars.

Vezi și La 38 de ani, Simona Sensual vine cu un anunț: ”Asta este pe lista priorităților din 2022”

Citește și:

Alexandru Arșinel, transferat la terapie intensivă. Actorul de 83 de ani este internat în spital din 15 septembrie

Fiica Elenei Udrea a împlinit 4 ani și este o frumusețe. Mesajul mamei sale, transmis din închisoare