De fapt, după cum declară chiar el, nu are niciun fel de venit. Cum e posibil așa ceva? A explicat chiar el.

Soțul regretatei artiste Cornelia Catanga a explicat, pentru playtech.ro, că nu are pensie pentru că a muncit doar la negru. ”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie”, declară el.

Cât despre perioada actuală, mai rău nici că se putea. ”E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!”, a mai spus el.

Se așteaptă la pensie de urmaș

”N-am, măi oameni buni! În anii comunismului cântam pe unde apucam, unde puteam, unde eram chemați, cine îți făcea p-atunci carte de muncă? Prin urmare, dacă nu am avut acele cotizații, nu primesc pensie.

O să mă zbat să văd dacă există posibilitatea, până or reveni spectacolele și vom scăpa de pandemia de coronavirus, să primesc o pensie de urmaș.

O să ieșim și din asta, nu mă dau bătut, trebuie să-mi revin din acest șoc, de dragul copilului meu, Alexandru, care și el suferă enorm după măicuța lui dragă, de care era atât de atașat”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit exact în urmă cu o săptămână, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie, la Cimitirul Ghencea 1, conform protocolului Covid.

Vezi și Aurel Pădureanu, prima reacție după ce soția lui Cornelia Catanga a murit: „Ne-au nenorocit”

Citește și:

Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa: ”Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit patru ani de relație „4 ani înseamnă puțin”