Deși sunt împreună de mai bine de 20 de ani, Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu nu au copii. Cei doi nu făcut acest pas, iar actrița nu regretă deloc asta. Ba mai mult, ea spune că se felicită că nu sunt părinți.

De ce nu a făcut Alexandra Velniciuc copii

Invitată în podcasul Acasă la Măruță, actrița a spus că nu și-a dorit să devină mamă și că se felicită pentru că ea și partenerul ei nu sunt părinți. Pe cealaltă parte, Șerban Puiu, soțul ei, o contrazice pe actriță și spune că ea suferă enorm din cauza asta.

Alexandra Velniciuc: Eu mă felicit că nu suntem părinți!
Șerban: Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte. Alexandra: Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”, a mai spus Alexandra Velniciuc.

Șerban Puiu admite și el că, dintr-un anumit punct de vedere, e mai bine așa. Acesta recunoaște că exigențele și pretențiile pe care le-ar fi avut de la un copil, atât el, cât și ea, ar fi fost mult prea mari.

nu-are-copii-dar-spune-ca-nu-regretaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Șerban Puiu: ”Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut”

Acesta spune că regretă că actrița nu este mamă, deoarece ar fi fost una excelentă.

”Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți.

Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură.

Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja”, a mai adăugat Șerban Puiu.

Vezi și Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate

Citește și:

Mioara Roman, din nou de urgență la spital, în stare gravă! De fapt ce s-a întâmplat cu femeia acum. În ce din urmă, Oana Roman a spus cum stau lucrurile

Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea Simonei Săndulescu: „Oamenii sunt triști, uitați și însingurați”. Unde va fi înmormântată artista care s-a aruncat în Lacul Morii