Oricât ar părea de ciudat, o explicație există. Când a început să se simtă rău, actrița filma chiar într-un spital din Gonesse, pentru producția ”De Son Vivant”. Pentru nimeni nu a părut ciudat să o vadă pe Deneuve dându-și ochii peste cap, gemând și fiind așezată pe o targă. În definitiv, e o actriță foarte bună. Prin urmare, toată lumea a crezut că mimează.

”Era în timpul filmărilor, deci am crezut că joacă o scenă”,a  declarat o sursă.

Până la urmă a ieșit la iveală faptul că actrița chiar suferea și era vorba despre o problemă de sănătate reală. Personalul medical a intervenit de urgență și tocmai faptul că a fost atât de prompt probabil că i-a salvat actriței viața. În ciuda vârstei înaintate, Deneuve nu va rămâne cu sechele, ea urmând să se refacă pe deplin, dacă se va odihni o perioadă, a anunțat familia ei miercuri.

”Din fericire, nu și-a pierdut funcțiile motorii, dar, bineînțeles, va trebui să se odihnească o perioadă”, a anunțat familia actriței.

În ultima vreme, Catherine Deneuve a muncit foarte mult, ea fiind prinsă în mai multe proiecte cinematografice. Mult prea mult pentru orice om, mai cu seamă pentru vârsta ei, accidentul survenind, probabil, pe acest fond, de oboseală.

Vezi și Frumoasa Catherine Deneuve a împlinit 75 de ani. Cum arată acum cea care în anii ’60-’70 întruchipa standardul frumuseții feminine

Citește și: