Burak Özçivit (32 de ani) și Evcen au fost surprinși sâmbătă seara de jurnaliștii turci în timp ce ieșeau dintr-un restaurant și au fost imediat luați la întrebări privind detaliile legate de nunta lor, ce ar trebui să aibă loc pe 29 iunie. Cei doi au dezvăluit însă că deocamdată nu au trimis invitațiile, ci doar niște preinvitații, întrucât tot nu au ales locația unde va avea loc marele eveniment.

Burak și Fahriye s-au logodit în luna decembrie, chiar de ziua actorului, și au stabilit să se căsătorească pe 4 iunie, de ziua actriței. Însă, Burak a amânat apoi nunta, mutând-o pe 29 iunie. Având în vedere că cei doi încă nu sunt gata cu pregătirile nu ar fi exclus ca cei doi să o amâne iar. Prima dată Özçivit a amânat nunta explicând că având în vedere că nunta lor avea loc înainte de Sărbătoarea Ramadanului riscau ca mulți invitați să nu răspundă la invitație.

Cei doi formează un cuplu din 2014

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim 2”. EI formează un cuplu din anul 2014, iar dacă chiar se vor căsători pe 29 iulie, la două săptămâni după ce se întorc din luma de miere, ei se vor întoarce din nou împreună pe platoul de filmare.

Brunetul a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta.

Frumosul actor susține că se poate identifica cu personajul lui din film, cu Kemal, în ceea ce privește iubirea pe care i-o poartă partenerei lui. „Dragostea mea pentru Fahriye este infinită. Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu”, a spus el.

KemalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Citește și: