Potrivit revistei Marie Claire, motivul ține de codul vestimentar al familie regale, care este respectat cu strictețe și de regina Elisabeta a II-a și de Camilla Parker.  Drept urmare, Kate își face manichiura doar nude sau un roz pal și  nu are voie să poarte unghii false, dar nici colorate în alte nuanțe pentru că pot fi considerate vulgare. Middleton a adoptat acest stil din momentul în care casa regală a anunțat oficial logodna ei cu prințul William și data nunții.

De când a devenit soția prințului William, Kate Middleton a atras admirația întregii lumi și este considerată în Marea Britanie un adevărat fashion icon, având mereu apariții de excepție.  De altfel, ea este admirată și pentru părul ei sănătos și tenul perfect.

 

Pentru ten și piele folosește un ulei din trandafiri

Arabella Preston, make-up artist pentru multe vedete, dar și cea care a machiat-o pe ducesa de Cambridge la nunta ei cu prințul Wiiliam, a dezvăluit, de asemenea,  pentru New York Magazine secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton.

Aceasta a povestit că soția prințului William acordă o mare atenție feței sale, iar pentru a-și curăța tenul ea nu apelează la produse extrem de costisitoate, ci la prosoape de bumbac. Ea preferă această metodă pentru că își îndepărtează machiajul și praful de pe față fără să se murdărească pe mâini și în același timp oferă tenului și o exfoliere delicată. Apoi, își aplică pe piele un ulei organic din trandafiri, care are proprietăți antiinflamatore și reduce semnele îmbătrânirii și decolorarea, spunând că îi place foarte mult că îi face pielea catifelată.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Adela Noriega, ”regina telenovelelor”? Astăzi împlinește 48 de ani. Cum arată acum regina telenovelelor și cum e viața ei după ce a renunțat la actorie

Kate Middleton este însărcinată cu al treilea copil

Soția prințului William este însărcinată cu alt treilea copil, însă a pierdut foarte mult în greutate din cauza grețurilor matinale. Ducesa suferă de Hyperemesis Gravidarum, o formă severă a grețurilor matinale ce ar putea dura chiar și pe întreaga durată a sarcinii. „Starea ducesei s-a mai îmbunătățit, dar suferă în continuare de Hyperemesis Gravidarum”, a declarat un reprezentant de la palat pentru People.

Luna trecută, William (35 de ani) a dezvăluit că el și soția lui au încercat toate remediile posibile pentru a o ajuta să scape de grețuri. Când o femeie, în vârstă de 98 de ani, l-a întrebat pe prințul William dacă soția lui a încercat și biscuiții cu ghimbir, acesta a răspuns: „Nu există atâta ghimbir, încât să oprească grețurile. Am încercat toate variantele”.

Citește și: