Are o afacere de succes și pare că face bani din orice, ceea ce nu e foarte departe de realitate. Dar are și o rețetă pentru ca banii să tragă la ea. Și, recent, a dezvăluit-o.

Vedeta a dezvăluit într-un interviu recent că nu crede în superstiții – deși n-ai spune, dacă asculți declarațiile – dar are anumite lucruri după care se ghidează din punct de vedere energetic.

Pentru Bianca Drăgușanu, foaia de dafin este extrem de importantă. Vedeta o ține în portofel, dar și în fiecare pantof.

De asemenea, o altă modalitate prin care atrage succesul este banala scorțișoară. În opinia ei, acestea atrag abundență precum un magnet.

”Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele, cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof.

Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1. De fiecare dată fac așa un fel de mantră, în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență”, a mărturisit vedeta, pentru ciao.ro.

În plus, mai demult vedeta declara că nu alege decât un portofel de culoare roșie, din același motiv.

”Sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu”

Și întâmplător sau nu, afirmă că totul îi merge din plin. ”Nu îmi lipsește absolut nimic. Dacă sunt sănătoasă, sunt fericită, cariera mea este în ascensiune din nou. Atelierul de rochii de mireasă îmi merge de vreo 14 ani, fac ce îmi place, apar la televizor, iau bani”, a mai spus ea.

În plus, are și o gramădă de contracte de imagine. ”Sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Nu îmi lipsește absolut nimic, sunt foarte fericită cu viața pe care o am, pentru că sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu, încât fiecare zi pentru mine, este o bucurie.

Copilul îmi este sănătos, meseria și imaginea pe care o am de atâția ani îmi produce bani fără ca să depun un mare efort. Nu-ți imagina că este ușor, dar e mișto.

Eu port diamante, primesc bani. Altele dau bani pe diamante. Bine, multe dintre ele mi le și cumpăr. Port peruci, iau bani. Fac poze pentru nu știu ce casă de pariuri, iau bani. Mă duc să-mi fac botox, mă duc filmez cu injecția în buza, iau bani. Altele dau bani. Mă dau cu nu știu ce parfum, iau bani. Mă dau cu nu știu ce cremă, iau bani. Mă duc la solar, iau bani”, a mai spus vedeta.

Cum merge relația cu Gabi Bădălău. E sau nu jumătatea ei?

Totul e bine și pe plan amoros, susține ea. ”O am (jumătatea – n. red.). Noi suntem un întreg. Bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.

Este liniștea mea, eu liniștea lui și, dacă suntem unul lângă celălalt, suntem fericiți.

Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu.

Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie”, a mai spus ea.

Vezi și Bianca Drăgușanu îi da replica Andei Adam. Ce spune despre rivalitatea dintre ele: „Nu există grad de comparație între noi”

Citește și:

Cine este responsabil de coafura Mirabelei Dauer. A luat-o de mână și a dus-o la tuns!

De ce Dorel Vișan nu s-a mai recăsătorit. Soția lui a murit acum 30 de ani