”Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru todeauna! Este un trend de peste 40 de ani!”, a declarat recent binecunoscutul designer.

Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni”

Într-un interviu pentru kanald.ro, creatorul de modă a dezvăluit secretul acestui tip de pedichiură. ”Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru todeauna! Este un trend de peste 40 de ani!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni! Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo, sunt sute de vedete! Reprezintă freedom! Pentru anumite persoane aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii!”, a completat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu, despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut.

Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Vezi și Cătălin Botezatu, despre cele mai mari regrete din viața lui: „Am crescut foarte multe fete, femei, și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație”

Citește și:

O recunoști pe marea actriță? Aici avea numai 10 ani! De mică era cochetă!

Keanu Reeves şi iubita lui s-au logodit! Ce amestec a avut Sandra Bullock