Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul artist, care a dezvăluit că va participa la un nou reality-show “Asia Express”. Însă, Liviu a precizat că nu mai vrea să fie concurent, ci a acceptat să facă parte iar din echipa show-ului doar în calitate de  prezentatorul emisiunii. Aventura va avea loc, de data aceasta,  în India şi de aceea show-ul își va schimba denumirea în , „India Express”.

Citește și: Ce relație mai are Cher cu Tom Cruise, după ce, în anii 80, au format un cuplu? Uite și cum stă cântăreața cu dragostea

Concurenții vor începe o nouă aventură în India

“O să plec în curând în India, pentru că acolo se filmează Şi merg ca şi host – prezentator, că nu mă mai prind ei pe mine ca şi concurent. Niciodată. Nu ştiu cum va fi împărţit show-ul, nu ştiu ce se va întâmpla cu Gina Pistol, însă îl iau şi pe Andrei Ştefanescu cu mine, o să prezentăm împreună. Eu o respect foarte mult pe Mona Segal, producătoarea show-ului, şi am spus «da» acelui proiect fără să mă gândesc foarte mult. Dar acum stau să derulez și mă bucur că am participat, dar încă nu pot să cred că eu sunt ăla care a dormit pe jos şi care s-a trezit la ora 6. Acum n-aş mai face aşa ceva ca şi concurent”, a declarat  Liviu Vârciu pentru click.ro.

Citește și: