Viața personală și-a ținut-o însă privată și foarte puține informații au ajuns la public. Recent, stilista Adina Buzatu a participat în cadrul podcastului susținut de Adrian Enache, ”Laivu’ lu’ Enache”, unde a dat din casă, vorbind despre statusul ei.

Întrebată fiind ”De ce este Adina Buzatu o femeie atât de frumoasă, singură? Niciodată nu te-am văzut în compania unui bărbat”, iată ce răspuns a dat vedeta: ”Pentru că îmbrac bărbați! Dacă i-ar dezbrăca, n-ar mai fi singură. Îi îmbracă. Lăsând gluma la o parte, nu l-am găsit pe acela care să…”

Ce spune Adina Buzatu despre ea însăși: „Sunt foarte sensibilă, foarte pasională și foarte caldă”

În cadrul unui interviu, Adina Buzatu mărturisea, mai demult, cum se vede pe sine și care este motivul pentru care nu și-a găsit „alesul”.

„Sunt foarte sensibilă, foarte pasională și foarte caldă. Și am nevoie de dragoste, am nevoie de căldură, am nevoie de o persoană care să mă mângâie toată ziua. Să mă mângâie afectiv. Un om care știe să îți spună dimineața «te iubesc».

Tatăl meu nu a plecat niciodată de acasă fără să o sărute pe mama, eu nu îmi amintesc așa ceva”, i-a spus Adina Buzatu lui Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii „Constantin 60′”.

„Nu am găsit persoana. Sunt singură. Poate am găsit-o la un moment dat și nu a fost să fie. Și mă întreabă multe lume cum de sunt singură. Sunt singură… că nu a fost să fie.

Eu cred în destin. Nu sunt perfectă, cred că am un milion de defecte. Și cred că există destin și cred că fiecare sac își găsește petecul când trebuie. Nu la o anumită vârstă, nu la 18 ani, nu la 25. Nu există vârsta perfectă.

Sunt puțin rigidă. Și în relațiile afective, în dragoste. Cer lucruri. Vreau să fiu respectată și respect.

Eu vreau un bărbat lângă mine, nu vreau o glugă de coceni. Vreau un om educat, un om care să știe să fie lângă mine atunci când trebuie. Nu mă refer financiar, să mă ajute să-mi vopsească ușile în casă. E vorba de faptul că vii acasă și ai încredere în omul acela”, a mai declarat Adina Buzatu.

Vezi și Cum se simte Marina Voica, la o săptămână de la operaţia pe cord deschis, făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!

Citește și:

Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci este de o frumusețe ireală. Cum a fost surprinsă recent în Portofino

Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy. ‘Cu mâna mea îl bag la Obregia’