Deși susține că nu crede în mod special în astrologie, ”Dacă te uiți la rac și taur e orice site de astrologie, întotdeauna spune: <>. Și asta ne face să fim o echipă perfecta”.

De menționat e că James este rac, iar Barbra taur. ”Cred că suntem foarte difeiți și foatre buni negociatori. Ea vede o culoare, eu alta. Dar putem negocia în jurul ideii”, a mai spus actorul, povestind despre viața lor împreună.

Serile se petrec întotdeauna împreună

În casa celor doi armonia domnește, chiar dacă ambii au un program infernal. În schimb, amândoi fac eforturi pentru ca celălalt să se simtă ”acasă” atunci când trece pragul casei. Actorul în vârstă de 76 de ani a povestit că, în mod normal, amândoi ar trebui să fie la pensie, în scaun cu rotile. Dar amândoi țin să fie în mijlocul lucrurilor. După orele tumultoase pe care le petrec separat, fiecare cu preocupările sale, adoră să revină acasă, unul la celălalt.

”Serile suntem întotdeauna împreună”, povestește actorul, menționând că e unul dintre detaliile care fac mariajul lor să funcționeze.

Terapia e cea care i-a ajutat

Totuși, deși totul pare desprins dintr-un basm diafan, în realitate lucrurile nu au stat întotdeauna așa. La un moment dat, a fost nevoie de terapie de cuplu. Doar așa au reușit să-și salveze relația.

”Chiar cred în consiliere pentru salvarea mariajului”, a mai spus actorul, care jură că nu există problemă care nu poate fi rezolvată prin terapie de cuplu și multă, foarte multă comunicare sinceră. ”Uneori, într-un mariaj care nu mai merge, e greu să vorbești. Dar dacă faci asta, chiar funcționează!”, mai spune el, tată a trei copii: Josh Brolin, de 50 de ani, Jess, de 46 de ani, și Molly, de 31 de ani.

Vezi și Cum e să fii căsătorit cu Barbra Streisand. N-ai să crezi cum și-a cunoscut soțul. Ce face pentru a menține vie pasiunea la peste 70 de ani

Citește și: