Vizibil marcată de anumite comentarii, Antonia nu s-a mai putut abține și a început să plângă atunci când a povestit că băieții săi, cei din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent.

Și asta deoarece numele ei de familie este, de ani buni, cel al fostului soț, Vincenzo Castellano. Iar cei mici, de asemenea, au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea. O situație care afectat-o foarte mult, deși planurile ei erau altele.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex.

Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând, conform Ciao.

Antonia a divorțat după 7 ani de procese

La sfârșitul anului trecut, Antonia a divorțat oficial de fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță. Cântăreața a dezvăluit că a încheiat definitiv un capitol din viața ei, după 7 ani interminabili de procese.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat artista la momentul respectiv. Dar evenimentul este în plan și va avea loc de îndată ce restricțiile specifice pandemiei vor fi ridicate.

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fetiță de 10 ani, pe nume Maya. Ea locuiește în Italia, cu tatăl ei, și a fost motivul pentru care părinții ei s-au războit în instanță.

Vezi și Alex Velea, despre cum a început relația cu Antonia: ”Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea”

Citește și:

Anunțul făcut de Tom Parker la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă: ”Am lacrimi în ochi”

Adriana Bahmuțeanu, despre familia din care provine: ”Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și…” Ce i-a spus acesta peste ani a fost sfâșietor