Pe lângă chinul prin care a trecut de fiecare dată când se uita în oglindă, artista s-a lovit și de un val de critici din partea celor care nu au crezut nicio clipă că ar fi vorba despre o problemă medicală, ci dădeau vina pe operațiile estetice în exces.

Acum, după ce trăsăturile ei au revenit la normal, interpreta a dezvăluit ce anume i-a cauzat transformarea feței.

Invitată într-o emisiune la Antena Stars, Xonia a dezvăluit cu ochii în lacrimi că a trecut printr-o perioadă extrem de grea. După analize amănunțite, artista a descoperit că suferă de o boală cronică. Însă nu din cauza bolii fața i-a fost afectată, ci medicamentația folosită pentru combaterea acesteia a avut o reacție adversă și a desfigurat-o.

intr-o-vreme-era-de-nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”,a spus Xonia.

Deși viața ei nu a fost deloc roz în ultima perioadă, Xonia a mărturisit că a învățăt să vadă și partea plină a paharului. A învățat să aprecieze mai mult ceea ce e bine în viața ei.

”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu, pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea.

Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile”,a mai adăugat artista.

Vezi și Marinela Nițu, dependentă de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fosta iubită a lui Miron Cozma

Citește și:

A murit o legendă a muzicii mondiale, la numai 65 de ani. Se lupta de ani buni cu cancerul la gât

Cleopatra Stratan s-a logodit chiar de ziua ei: „A spus DA”