Totul a început în anii ’90, dar din păcate relația celor doi s-a sfârșit după doar patru ani. Din spusele Oanei Sârbu, motivul despărțirii a fost ‘’diferența de vârstă și de nebunie’’.

Deși au trecut 27 de ani de la divorțul lor, cei doi au rămas într-o strânsă legătură de prietenie. Se înțeleg extraordinar de bine, în ciuda faptului că nu mai figurează în acte ca soț și soție. De asemenea, aceștia sunt și colaboratori pe plan profesional, mai ales că fostul soț rămâne omul care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează.

Care este diferența de vârstă dintre cei doi foști soți

Diferența de vârstă dintre Oana Sârbu și Virgil Popescu este de 13 ani, motiv pentru care povestea lor de dragoste a fost una controversată. Oana Sârbu este născută pe 13 mai 1968, iar Virgil, pe 26 februarie 1955. Dar iată ce spune Oana Sârbu despre relația care a început când ea era foarte tânără.

‘’Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie. Erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare’’, a mărturisit Oana în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

Artista a mai spus că a primit multe cereri în căsătorie de-a lungul timpului, însă inima ei a aparținut lui Virgil de la 17 ani și nu o mai interesa atenția altor bărbați.

‘’Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie’’, a mai spus aceasta. Cu toate acestea, n-a avut ochi pentru altcineva.

De ani buni încoace, vedeta s-a concentrat doar pe familie, pe băiețelul ei și părinții ei. Din păcate, însă, recent și-a pierdut ambii părinți. Tatăl ei a murit în luna decembrie a anului trecut, iar anterior își pierduse mama. Acum, artista se concentrează doar pe fiul ei adolescent, care îi aduce mare bucurie.

Cum arătau cei doi în ziua nunții

Recent, Oana Sârbu a și postat o fotografie de la nunta cu Virgil Popescu. A fost o mireasă superbă, îmbrăcată chiar de Doina Levintza.

Chiar dacă mariajul nu a durat, fotografia a rămas pentru posteritate. Cine știe, poate chiar și rochia…

Vezi și Crăciun în doliu. Tatăl Oanei Sîrbu a murit: ”Dacă aveai încă un pic de răbdare…”

Citește și:

O știe toată lumea din „Buffy,  Spaima Vampirilor”! Cum arată Sarah Michelle Gellar la 25 de ani de la apariția în serialul ce a făcut –o celebră?

Gabriela Prisăcariu, remarcă dură la adresa Mihaelei Rădulescu la TV! Ce a putut să spună despre ea. Dani Oțil și-a pus mâna în cap