Iar Ioana Ginghină se declară pregătită deja să iasă la întâlniri, să cunoască lume. „Îmi doresc să intru în alte relații până când voi găsi iar relația perfectă. Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni. Nu mi-am pus perna în cap și am stat acasă plângând”, a declarat ea pentru Antena 1.

Ioana a dat de înțeles că nu crede că a existat o a treia persoană în ecuație. Și chiar dacă ar fi existat, spune că ar fi fost în stare să ierte. Practic, nu-și explică de ce s-a ajuns la divorț.

”Au fost niște situații care, într-un fel, l-au cam obligat să plece, ca să zic așa.

Cât a fost a fost frumos. Sigur nu era vorba despre altcineva atunci și nici acum nu cred. Atâta timp cât Alexandru era familie existau posibilități să iert chiar și dacă m-ar fi înșelat.

În 12 ani de zile întotdeauna trebuie să pui plusuri și minusuri. Sincer, nu știu ce s-a întâmplat între noi doi”, a mai spus aceasta.

Deși pare că nici ea nu știe cum s-a ajuns, practic, la despărțire, Ioana crede că de vină este așa-zisa criză a bărbatului la 40 de ani.

„Cred că e vorba despre criza vârstei de 40 de ani ceea ce s-a întâmplat cu el. Nu știu sigur, dar pot să-mi dau cu părerea.

De un an mă chinui, dar dacă nu mai e loc… În viață venim singuri și murim singuri. E greu să legi pe cineva de tine. Pe de altă parte, omul are o singură viață și are dreptul să fie fericit.

Eu am făcut tot ce am putut ca despărțirea să nu se întâmple, iar când am realizat că nu mai pot să mai lupt am zis <>”.

 În urma divorțului, actorul i-a lăsat jumătatea sa de vilă fetiței lui, Ruxandra, în vârstă de 11 ani, pentru care va plăti și o pensie alimentară generoasă.

Citește și: