Pe bună dreptate, fanii au fost surprinși de noua decizie a celebrei cântărețe. Toată lumea și-a imaginat ce este mai rău, respectiv că artista ar fi în doliu. ,,Sincere condoleanțe!” – i-au scris fanii.

Se pare însă că decizia cântăreței nu are de-a face cu vreo tragedie. Cel puțin nu de acest fel. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

”Detox”

Artista își dorește să facă un ”detox”, potrivit PR-ului vedetei, scrie playtech.ro. Mai exact, solista a renunțat la mediul online pentru o perioadă. Ce motiv a condus-o aici doar ea știe.

Șir de probleme pentru cântăreață

Lidia a trecut printr-o perioadă cu multe încercări în ultima vreme. Aceasta s-a despărțit de fostul iubit faimos la scurt timp după ce s-au pozat împreună într-o vacanță exotică. Se pare că jumătatea artistei se lasă așteptată, deși avea speranțe mari de la relația cu Harlys Becera.

De asemenea, ea a fost trimisă în judecată în 2021 de către procurorii DIICOT în dosarul în care ar fi oferit mită unor agenți de poliție care ar fi vrut să o testeze cu etilotestul.

Deși părea că se bucură la maximum de viața de după Răzvan Simion, iată că lucrurile nu stau chiar așa și, probabil, Lidia mai are și momente în care cedează, mai cu seamă că el are o nouă iubită, cu care are planuri mari.

Vezi și Lidia Buble a fost întrebată despre noul iubit și imediat a venit răspunsul: „Sunt fericită”

Citește și:

Cum a cerut-o Toni Grecu în căsătorie pe soția sa: ”Abandonase ideea”. Replica a lăsat-o mască pe femeie

Cele mai recente imagini cu Meghan Markle şi prinţul Harry s-au viralizat pe internet. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex?