„Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.

Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta. Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, a fost mesajul transmis de Drena De Niro, în dreptul unei imagini cu regretatul ei fiu.

Ulterior, ea a distribuit o altă postare, care a oferit un indiciu cu privire la cauza morții fiului ei. „Persoanei care i-a vândut lui Leo drogurile cu fentanil, care l-au luat de lângă noi, sper ca în fiecare zi să te gândești la mine și la familia mea, că ne-ai ucis pe toți”, a scris Drena, potrivit publicației Marca.com.

Fentanilul este un analgezic opioid, sintetizat în anii 1950, în Belgia, de catre Paul Janssen. Este de aproximativ 100 ori mai puternic decât morfina, potrivit informațiilor oficiale publicate pe www.cdc.gov.

De ce ar fi murit Leandro De Niro Rodriguez, nepotul lui Robert de Niro

Leandro De Niro Rodriguez, care a jucat în pelicula „A Star Is Born” (2018), în rolul fiului celui mai bun prieten al lui Bradley Cooper, ar fi murit din cauza unei supradoze, scrie TMZ. Potrivit sursei citate, Leandro a fost găsit mort în apartamentuul său de un milion de dolari, situat în Cipriani Club Residences, de pe Wall Street. În jurul său erau urme de droguri și nu au existat semne de agresiune fizică. Un prieten de-ai săi, îngrijorat de faptul că nu mai știa nimic de Leandro de câteva zile, l-a găsit mort, așezat pe un scaun, și a anunțat imediat poliția.

Portarul complexului a confirmat că Leandro locuia în clădire. El trăia singur, în apartamentul de lux de la etajul șase, având locuința închiriată de mai puțin de un an. El l-a descris pe Leandro ca fiind un tânăr prietenos, care îl saluta întotdeauna când venea și pleca.

Robert De Niro’s grandson Leandro has tragically diedSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Declarația lui Robert De Niro după moartea nepotului său

Robert De Niro a oferit o declarație emoționantă după aflarea morții nepotului său. „Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot, Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo”.

Robert de Niro are 7 copii

Robert de Niro are șapte copii: pe Drena de Niro (actriță și regizor american, 51 de ani), Raphael (46 de ani, broker imobiliar), din mariajul cu prima lui soţie, Diahnne Abbott, pe gemenii Julian şi Aaron (27 de ani), proveniţi din relaţia cu fostul model Toukie Smith, şi pe Elliot (25 de ani) şi Helen (11 ani), care au apărut pe lume în urma mariajului pe care l-a avut cu Grace Hightower.

În luna mai a acestui an, de Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat într-un interviu venirea pe lume a celui de-al şaptelea copil al său. Ulterior, Robert de Niro a dat mai multe detalii despre faptul că el și partenera lui, Tiffany Chen, au devenit părinți. A spus că fiica lui s-a născut pe 6 aprilie 2023 și că a cântărit 3,5 kg la naștere. De Niro a dezvăluit și numele copilei, Gia Virginia Chen-De Niro.

Citește și: „Ea e fata mea!” Robert de Niro a arătat prima poză cu fiica lui, în vârstă de o lună. E adorabilă și are un nume superb

Citește și: Cine este și cum arată femeia care l-a făcut din nou tată pe Robert De Niro, la aproape 80 de ani! Actorului i s-a născut cel de-al 7-lea copil!