Cei mai atenți admiratori ai acesteia i-au cam dat bătăi de cap prezentatoarei TV. La instantaneele în care vedeta apărea în costum de baie și adesea își masca burtica, au întrebat-o dacă este însărcinată.

Andreea-Mantea-e-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vedeta a ținut să explice că este conștientă că imaginile respective pot da această impresie, însă a ținut să sublinieze că partea ei abdominală pare mai umflată din cauza unei afecțiuni medicale de care suferă și că nu ar fi nicidecum vorba de o sarcină.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată.

Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Boala imună de care suferă nu o oprește însă să se bucure la maximum de vacanță. Da, poate vedeta nu este mărimea zero, dar cu siguranță nici nu i se potrivește o altă siluetă.

Vezi și Ce operații estetice și-a făcut Andreea Mantea: ”O intervenție a fost degeaba, în zadar…”

Citește și:

Gina Pistol, fotografie rară cu Josephine. Micuța a moștenit zâmbetul tatălui ei

Ilinca Vandici, destăinuri din viața personală: ”Sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă… Mama mi-a spus că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”