Concret, din cauza acestei afecțiuni, Jador nu distinge culorile sau le percepe, însă diferit de restul lumii. Jador, sau pe numele său real Ionuț, este discromat.

Recent, Jador a participat la Splash! Vedete la apă, iar afecțiunea lui l-a încurcat în respectarea regulilor show-ului. Fiecare concurent trebuie să sară după ce lumina din platou se face albastră, iar Jador a sărit cât timp lumina era încă roșie. După săritură, Jador a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu-i permite să distingă culorile.

„Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a explicat Jador la Splash! vedete la apă.

În trecut, Jador a mai vorbit despre afecțiunea sa:

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa”, a spus Jador în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Ce spune mama lui Jador despre fiul ei

În trecut, Jador a fost invitat la Chefi la cuțite, alături de mama lui. Acolo femeia a declarat că ea nu-i poate asculta muzica, din cauza orientării religioase.

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut.

Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia.

Vezi și Momentele dramatice prin care a trecut Jador. Părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer la distanță de trei luni

Citește și:

Celebra actriță a spus ”da”! S-a căsătorit într-un decor de vis!

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, investește bani în… Humans