Cel de-al doilea copil al Flaviei Mihășan a fost botezat recent, iar mai multe filmulețe cu evenimentul au circulat pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au sesizat faptul că băiețelul nu a fost scăldat în cristelniță, așa cum se întâmplă în tradiția ortodoxă.

Flavia Mihășan a lămurit la Antena Stars care a fost motivul pentru care nu a respectat aceste canoane. Unul bine argumentat. Fosta asistentă TV a mărturisit faptul că ea este catolică și în religia din care face parte nu se procedează asemănător ca la slujba de creștinare din religia Ortodoxă. Concret, copiii nu sunt băgați în cristelniță, ci doar li se udă foarte puțin capul.

„Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să fie băgat în cădiță.”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

la-botezul-celui-micSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Totodată, Flavia a povestit și despre slujbele de creștinare ale catolicilor, acolo unde este obligatoriu să existe un cor care să cânte. „A fost foarte emoționant. Am avut cvartet care a cântat, am avut cor. La noi, la catolici, slujbele acestea de botez se fac foarte frumoase și emoționante.”, a mai adăugat Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan: Venirea copiilor ”este o renunțare la tine”

Vedeta este mamă a doi copii de vârste fragede, Tudor, cel mic, fiind născut în urmă cu mai puțin de 4 luni. Vedeta recunoaște că viața ei e complet schimbată și face sacrificii mari în această perioadă și a explicat cum arată acum viața sa.

„Este o altă etapă a vieții. E ”bebelușală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp.

Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, a mai spus ea.

Vezi și Flavia Mihășan a născut! Primele imagini cu ea și bebelușul

Citește și:

39 de ani de la moartea lui Grace Kelly. Ea și prințesa Diana au avut destine asemănătoare. Până și moartea lor a semănat

Fiica actriței Denise Richards face acuzații grave la adresa mama ei:„Eram prinsă într-o casă abuzivă…”