A fost doar începutul și cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face pentru ea. În final, a mers la psiholog preț de cinci ani, a dezvăluit chiar astrologul într-un interviu pentru OK!.

O prezență calmă, caldă și șarmantă, Neti Sandu a ascuns multă vreme, în spatele veșmintelor vesele, suferința. Mereu discretă când vine vorba despre viața personală, vedeta a destăinuit până la urmă și acest pasaj din existența sa.

Celebrul astrolog a menționat că i-a fost foarte greu gând a ieșit dintr-o poveste de iubire care a durat 10 ani. Întrebată de regrete și greșelile pe care consideră că le-a făcut în viață, vedeta Pro TV a susținut că nu e deloc mândră de faptul că a stat prea mult în suferință: „Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu.

Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu”.

„Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a mai spus Neti.

A fost căsătorită timp de doi ani

Întrebată dacă își programează momentele importante din viață în funcție de harta cerului, astrologul a replicat: ”De programat niciodată, soarta le programează mult mai bine decât aş face-o eu”.

Nici măcar nunta pe care o are în trecut, ea fiind divorțată după o căsătorie de doi ani, nu a programat-o înj funcție de astre.

Cu mult timp în urmă, Neti Sandu se vedea pe ea însăși o profesoară măritată şi cu copii. În schimb, s-a trezut vedetă TV, cu nepoți și strănepoți. Cum comentează acest mers al lucrurilor? ”E altceva. Mi-a reuşit chestia asta la care nu m-aş fi gândit şi m-am trezit în această situaţie care s-a derulat de la sine, care a avut parcursul ei şi la care am contribuit cu tot ce am avut eu prin bagaje. Şi cealaltă era o posibilitate care, poate, m-ar fi împlinit, dar nu am de unde să ştiu asta”.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Neti Sandu: ”Mi-am propus să nu am superstiții”

Citește și:

Cum a făcut Benny Adegbuyi primii bani din lupte: „Nici în ziua de azi nu i-am primit”

E la Survivor, dar nu a uitat de aniversarea căsătoriei. Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj: „Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție”