Eugenie a povestit presei că momentul în care a fost cerută de soție, luna aceasta, într-o vacanță în Nicaragua, a fost o surpriză totală. ”Lacul era așa de frumos… Lumina era așa de specială, cum nu am mai văzut. Chiar îmi spuneam că e un moment incredibil, și apoi a venit întrebarea, care a fost o surpriză chiar dacă suntem de șapte ani împreună.

Eram în al nouălea cer. A fost o surpriză totală. Dar a fost momentul perfect, nu puteam fi mai fericiți”, a declarat viitoarea mireasă.

A fost dragoste la prima vedere

Și viitorul mire, Jack Brooksbank, a spus partea sa de poveste. ”A fost iubire la prima vedere. O iubesc pe Eugenie așa de mult și suntem amândoi foarte fericiți pentru ceea ce va veni”, a spus el.

Jack și Eugenie s-au cunoscut în 2010, într-o stațiune de schi din Elveția. Prințesa era acolo pentru aniversarea tatălui ei, prințul Andrew, în timp ce Jack era venit cu prietenii la schi.

Revenind la momentul magic în care Eugenie a fost cerută de soție, se pare că nu a contat deloc nici faptul că Jack nu i-a pus pe deget un inel. De fapt, chiar acest gest spune cât de încrezător e viitorul mire. S-ar putea spune că a fost sigur de răspuns chiar și în lipsa unei bijuterii sclipitoare.

Motivul pentru care Jack a ales să îngenuncheze fără a-i oferi iubitei sale un inel e acela că și-a dorit să se implice atât el, cât și Eugenie, în designul bijuteriei. Găsise un inel care se apropia de ceea ce își dorea, dar nu complet. Punctul central a bijuteriei e un safir de culoare roz-portocalie, numit padparadscha. În jurul acestuia au fost montate ulterior mai multe diamante.

”Ce e minunat la el e că își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care e privit”, a explicat Jack, referindu-se la bijuteria care a fost deja arătată publicului, într-o serie de fotografii oficiale.

În ceea ce privește prețul bijuteriei, presa britanică speculează că bijuteria ar fi costat circa 100.000 de lire sterline. O adevărată avere!

printesa Eugenie inelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Logodna celor doi a afost anunțată luni, iar nunta va avea loc în toamnă. Cei doi se vor căsători în aceeași capelă pe care o vor folosi și prințul Harry cu Meghan Markle.

Citește și: