Vedeta e recunoscută pentru faptul că este foarte discretă, dar de această dată a acceptat să-și deschidă sufletul de dragul fanilor. Printre altele, cântăreața în vârstă de 53 de ani a explicat motivul pentru care a fost botezată noaptea, pe ascuns.Tatăl ei nici nu a fost de față și nu pentru că nu ar fi vrut.

E cunoscut faptul că Sanda Ladoși a fost foarte apropiată de tatăl ei. Clipa când acesta a murit la doar 51 de ani a fost una zguduitoare pentru artistă. „Meseria, scena, m-au ajutat atunci să trec peste acest moment”, preciza solista într-un interviu pentru Impact.

Tatăl Sandei se află și în centrul unui episod important din copilăria vedetei. Acesta a lucrat ca profesor și avea gradul de colonel în securitate. În epoca Ceaușescu, celor din sistem le era interzis să se apropie de biserică. Astfel, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea, când era deja destul de mare. Evenimentul fusese mult timp amânat tocmai din durerea că părintele său nu putea lua parte la el.

„Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns”, a susținut artista. Ca rude apropiate ale tatălui ei, nici intrarea lor în biserică nu era privită cu ochi buni.

Tatăl artistei nu a putut intra în biserică nici la nunta fiului

Tatăl Sandei Ladoși nu a putut fi prezent în biserică nici la nunta fratelui artistei, eveniment care a avut parte în aceeași perioadă.

„Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face”, își amintește cântăreața.

Învățată de mică să se descurce singură

Sanda Ladoși a avut o relație foarte bună cu părinții ei în copilărie, deși aceștia au fost destul de stricți. Ambii erau profesori și au crescut-o în disciplină, dar acest lucru i-a prins bine. Cei doi au învățat-o să fie puternică și să se descurce de una singură.

Sanda s-a pregătit pentru a ajunge învățătoare, însă nu a profesat niciodată. Drumul ei în viață avea să fie altul.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut.

A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții, poate, au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, mai povestește artista.

Vezi și Sanda Ladoși și-a reînscris copiii la o școală de stat. Artista a explicat de ce a luat această decizie

Citește și:

Smiley și fiica, poză adorabilă la plajă. Speak, dezamăgit de prima zi de vacanță: „Deja mă iau spumele”. Toată gașca e în Vietnam

Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată în 2023. Artista vorbește deja despre un frățior pentru băieții ei: „Cu voia Domnului”