Un divorț nu se uită niciodată! Dana Săvuică a deschis cutia Pandorei, în emisiunea lui Densie Rifai de la Kanal D, și a explicat care au fost de fapt motivele care au dus la ruptura de Răzvan Stanciu.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au spus adio unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. La acel moment, vedeta nu a divulgat foarte multe despre motivele separării.

Anii au trecut și Dana Săvuică, acum în vârstă de 53 de ani, vorbește mult mai relaxat acum despre cauzele care au dus la destrămarea mariajului ei de Răzvan Stanciu. Cei doi au împreună o fiică, Julie, în vârstă de 29 de ani, și ea o prezență foarte discretă.

La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin în casă”

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin, în casă”, a povestit Dana Săvuică, prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul model spune că nu are regrete în ceea ce privește divorțul. Între timp, Dana și-a refăcut viața cu un alt bărbat, însă nu s-a pus problema unei noi căsătorii.

Dana Săvuică l-a arătat în sfârșit pe iubitul ei, cel care i-a alinat rănile după divorț

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt Vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis OK, hai, gata, punem capăt”, își amintește fostul model.

dana-savuica-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

A înșela, ca terapie

La câțiva ani după divorț, Dana Săvuică a recunoscut că unul dintre motivele divorțului a fost infidelitatea. Acum însă, mult mai matură, vedeta spune că ar ierta o ieșire în decor a partenerului de viață.

„Apropo de trădare, de infidelitate, depinde. Eu am avut o discuție cu cineva care a divorțat și l-am întrebat: „Ai fost să faci terapie în cuplu?” și a zis „Mai mult. Ne-am dat voie unul altuia să mergem cu mai mulți parteneri, tocmai că să vedem dacă e mai bine așa”.

Apropos de infidelitate. Poți să suporți și chestia asta, dacă e făcută ca terapie, ca să reușești să îți recâștigi partenera sau partenerul. Dar minciuna… e cu totul altceva. Arată că ești o persoană perfidă, ascunsă, cu interese proprii.

Înseamnă, normal (n.r. că infidelitatea este tot o minciună). Ascunzi celuilalt că îl înșeli, dar, încă o dată: poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam, dar nu minciuna”, a mai spus aceasta, la Kanal D.

https://www.youtube.com/watch?v=t9ujR9Gjj04

Vezi și Dana Săvuică, despre ce a învățat până la 53 de ani: ”Nimeni nu îmi poate arăta calea!”

Citește și:

Lavinia Petrea, vacanță romantică de ziua ei. Știrista de la PRO TV a împlinit 41 de ani: „Vom fi doar noi doi”

Cum i s-a schimbat viața lui Matteo după ce a devenit tată. Mia, fetița lui de trei ani, e o păpușă cu ochi verzi, iar el e alt om!