Mihaela Rădulescu a mărturisit că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, acesta fiind motivul pentru care nu a mai vrut să posteze și să mai dezvăluie detalii din viața ei personală. Iar acesta este doar începutul, spune ea.

Decizie fără precedent: ”Sunt cam mândră de mine”

Mihaela Rădulescu a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că a decis să-și țină viața personală departe de lumea publică și așa va proceda și de acum înjainte. A explicat și de ce a luat această decizie.

”A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică, să învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc o nouă carieră în liniște, cum să nu explic totul străinilor… Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public, cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu, dar nu toți luptăm pentru asta? Să fim noi înșine? Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Și, deși să fiu modestă e încă pe lista mea, voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Intimitatea primează, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețetele de socializare.

Schimbare de carieră la 50 de ani?

Vedeta a dat astfel de înțeles că nu va mai împărtăși detalii din viața personală. Va fi în continuare, cel mai probabil, o divă, dar una discretă, care se va concentra pe a-și trăi viața și nu a povești despre ea.

În plus, în treacăt, în mesajul ei, Mihaela Rădulescu a menționat schimbarea carierei, așa că toată lumea se întreabă acum cu ce ar mai putea uimi diva de la Monaco. Chiar dacă e trecută de 50 de ani, e clar că Mihaela Rădulescu are la îndemână toate resursele de a se reinventa și a rămâne la fel de autentică, așa cum a fost mereu.

viata-discreta-cu-FelixSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mihaela Rădulescu, despre viața de vedetă

Mihaela Rădulescu este extrem de atentă la felul în care arată și e clar că se aranjează până în cele mai mici detalii atunci când părăsește locuința. Însă recent vedeta a mărturisit că nu se simte tot timpul „divă”, ci doar atunci când chiar se aranjează.

„E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time, cred că toate ne simțim așa când ne aranjăm fabulos, când îmbrăcăm rochii și tocuri, când îndrăznim un ruj roșu sau o coafură nouă.

Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul. Ambele circumstanțe sunt necesare și de neevitat, pentru o viață sănătoasă de femeie fericită și… iubibilă’’, a spus vedeta.

Vezi și VIDEO Cum a filmat-o Felix pe Mihaela Rădulescu, de ziua ei: barcă, vin roșu și costum de baie roz-flamingo

Citește și:

Marele actor a devenit tată din nou, la aproape 60 de ani! ”Mi-e dor să cânt cântece de leagăn”

Andreea Marin: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală”