Contactat de reporterii Antena Stars, interpretul de muzică populară, ajuns la vârsta de 83 de ani, a dezvăluit ce a făcut în tot acest timp, cât și unde s-a retras.

Sătul de aglomerația din oraș, Benone Sinulescu s-a mutat la țară. Și nu undeva lângă Buzău, orașul lui natal, așa cum se vehicula, ci în Arad, mai preciz în localitatea Bârzava.

Interpretul de muzică populară a mărturisit ca o duce mai bine ca niciodată și, de când a început pandemia, s-a refugiat, alături de soția sa, la țară, iar acum se ocupă cu mare drag de toate treburile gospodăriei împreună.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate. Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate.”, a mărturisit interpretul de muzică populară.

Cât despre reîntoarcerea pe scenă, Benone Sinulescu a spus că amintirile pe care le-a strâns, de-a lungul anilor, din viața de artist, îi sunt mai mult decât suficiente. Prin urmare, n-o să-l vedem prea curând pe scenă sau la TV.

Vezi și A fost una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, dar s-a retras, pentru a avea grijă de cei trei copii. O recunoști? Așa arăta la 3 ani!

Citește și:

Rona Hartner povestește despre momentul când s-a aflat la un pas de moarte: „L-am auzit pe Iisus întrebându-mă…”

E însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă