Așa cum stă bine unei familii care știe să se bucure de orice moment și să facă din fiecare zi sărbătoare, cei patru au sărbătorit departe de casă, în natură, într-un loc încărcat cu energie bună, la mrginea unei ape.

În pozele postate pe Instagram, însoțite de un comentariu scurt, dar grăitor, ”De 13 ani! ❤️„, toată familia e cu zâmbetul pe buze. Îmbrăcați casual, cei 4 se bucură că sunt împreună și smulg like după like.

13-ani-de-cand-se-iubescSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De altfel, prima care i-a felicitat a fost Mihaela Rădulescu, care a comentat în manieră proprie: „Așa începe dragostea…La mulți ani”. Au venit felicitări și din partea Simonei Pătruleasa, lui Adrian Sînă și nu numai.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în emisiunea pe care el o modera la TVR, în 2005, când artista avea doar 19 ani. Prezentatorul a tachinat-o și a testat-o, cerându-i să cânte câteva melodii live. Au descoperit atunci că au aceleași preferințe muzicale.

La finalul emisiunii, Măruță a căutat să se apropie de artistă, fiind impresionat de calitățile ei. Cu toate astea, Andra nu era foarte plăcut impresionată de aspectul fizic al prezentatorului.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a mărturisit ulterior artista.

Pe de cealaltă parte, Cătălin Măruță aproape că s-a îndrăgostit la prima vedere. Relația lor a început destul de rapid și s-au mutat împreună în garsoniera prezentatorului.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu parinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, a povestit amuzat Cătălin.

Vezi și Andra și Măruță, așa cum nu i-ai văzut niciodată! ”Măi, dar voi chiar vă iubiți!”

Citește și:

Ilinca Vandici, destăinuri din viața personală: ”Sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă… Mama mi-a spus că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”

Nu-și mai ascund relația. Lily-Rose Depp și actorul Austin Butler formează un cuplu