Andreea Marin (42 de ani) a slăbit foarte mult și acest lucru i-a dat și mai multă încredere în ea. Acest lucru se vede și din faptul că a început să publice imagini cu ea chiar și în costum de baie, spre deliciul faniilor, etalându-și cu mândrie noua siluetă și corpul perfect tonifiat.

Citește și: Charlize Theron a vorbit pentru prima dată deschis despre noaptea în care mama ei i-a ucis tatăl

Andreea Marin a fost în vacanță cu fiica ei

Andreea Marin, în vacanțăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Frumoasa prezentatoare TV s-a bucurat de o scurtă vacanță la mare cu fiica ei, Violeta, de unde a postat aproape zilnic poze. Fanii i-au adus numai cuvinte de laudă acesteia, arătându-și admirația față de ea. Ce bine îți stă!” , ”Esti o femeie extraordinar de frumoasă”, „Un loc minunat pentru liniște și relaxare. Sunteți superbă și aveți un corp frumos”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Andreea și-a uimit fanii și cu o poză cu fiica ei. Ea a postat o imagine în care Violeta este surprinsă alergând pe plajă. „Ce mare a crescut Violeta!!!”, au sesizat imediat fanii.

„Cele mai frumoase momente petrecute împreună „mamă-fiică””…Să-ți privești fata pe nisipul fierbinte făcând fel de fel de acrobații și bucurându-se de tot ce este frumos în jurul ei….cunosc sentimentul”, a mai scris o admiratoare a Andreei Marin.

Citește și: