Adrian Mutu este un om împlinit. Are patru copii frumoși și spune că nu l-ar deranja și al cincilea, chiar dacă el și soția sa, Sandra, nu au în plan încă să-i facă un frățior pentru Tiago.

„Briliantul” pare că la 41 de ani are tot ce își dorește, alături de superba lui soție, Sandra. El a vorbit în emisiunea „Vorbește lumea” despre cei patru copii ai lui. Întrebat dacă-și mai dorește să devină tată, Adrian Mutu a declarat că nu s-a gândit până acum la un alt copil. Totodată, fostul fotbalist a mărturisit că nu poate spune că nu-și mai dorește un al cincilea urmaș, chiar dacă în prezent el și soția lui nu au asta în plan.

„Momentan, nu m-am gândit la acest lucru. Nu spun că nu-mi doresc, că nu mi se pare ok să spui că nu-ți dorești copii, eu având patru. În momentul de față nu face parte din planurile noastre”, a declarat Adrian Mutu la o emisiune tv.

Adriana-MutuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nu și-a văzut fetele din cauza pandemiei

„Briliantul” aa vorbit și despre fetele sale, Adriana și Maya, pe care le are cu frumoasa Consuelo. Fostul sportiv a declarat că acestea se află în Republica Dominicană cu mama lor și chiar dacă fizic nu sunt împreună, tehnologia le asigură o legătură strânsă. Se pare că el nu și-a mai văzut fetele de la izbucnirea pandemiei de COVID-19.

„Fetele sunt în Republica Dominicană, din cauza pandemiei, dar tehnologia din ziua de azi ne ajută să ne vedem în fiecare zi aproape”, a mai spus el.

Întrebat despre fiul lui, Mario, Adrian Mutu a declarat că personal trece printr-o perioadă destul de complicată, pentru că băiatul său se află la vârsta la care se crede bărbat. Fostul fotbalist îl învață să fie în primul rând respectuos și se implică mult în educația lui.

„E o perioadă dificilă pentru mine. E bărbățel, are personalitatea lui, ideile lui, câteodată nu sunt cel mai reușite. (…)Trebuie să fii atent și să ai grijă de ei mai ales în perioada asta când se cred bărbați. Așchia nu poate să sară departe trunchi”, a adăugat „briliantul”.

Citește și:

Leighton Meester a născut în mare secret. A devenit mămică a doua oară

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat primele detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment