Dorian Popa a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, atât în ceea ce privește cariera sa, dar și aspectul fizic. Artistul face sport de mic, iar rezultatele sunt pe măsură. În plus, acolo unde a putut, a intervenit și cu ajutorul specialiștilor, pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Cu toate acestea, Dorian Popa nu a ascuns faptul că în copilărie s-a confruntat cu complexe din cauza felului în care arăta. Deși acum întoarce capetele domnișoarelor atunci când iese în public, în trecut, artistul era foarte slab.

complexele-l-au-facut-sa-arate-asaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Maică-mea îmi spunea Somalia”

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea.

Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani, ce înțelege? Bine, glumea, evident.

Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu”, a explicat artistul.

Nu a fost singurul său complex, a mărturisit tot el. ”Am mai avut complexul „capului deformat’ , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T..

Și am mai avut (complexe – n. red.), dar am înțeles că ăsta sunt eu… complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a povestit Dorian Popa în podcastul lui Damian Drăghici.

Dorian Popa a refuzat o ofertă de colaborare în valoare de 100.000 de euro

Dorian Popa este o persoană asumată, care nu se teme de provocări, însă lucrează după anumite principii, peste care refuză să treacă. Se pare că artistul a fost în stare să refuze o ofertă de colaborare în valoare de 100.000 de euro, deoarece a venit din partea unui studio de videochat.

Deși este o persoană nonconformistă, Dorin nu și-a dorit să se expună și să își asocieze numele și imaginea cu un model care se filmează în timp ce întreține relații sexuale.

„Normal că am refuzat! Cea mai nebună ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ / an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a declarat Dorian Popa, conform Ciao.

Vezi și Dorian Popa s-a ”tunat” de 50.000 de euro! Câte operații estetice are artistul

Citește și:

Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta nevastă la tribunal. Ce-a scris sub imperiul emoțiilor pe rețelele de socializare legat de Larisa și ce gest a făcut față de Medana

De ce a dispărut Mihaela Rădulescu de pe rețelele de socializare. Anunțul făcut după mai multe luni de pauză: ”Mai bine mai târziu decât niciodată”