Cătălin Măruță vine de Ziua Națională a României cu o ediție specială a emisiunii La Măruță, de la ora 16:15 la 19:00, cu unii dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară, protagoniștii unei confruntări a talentelor și a vocilor. 

Interpreți celebri de muzică populară, ca Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Dinu Iancu Sălăjanu, Laura Lavric, Ioan Bocșa, Veta Biriș și Sava Negrean Brudașcu realizează Marea Unire a Vocilor Române în Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia. Cine e mai tare: munteanul, moldoveanul sau ardeleanul?

De asemenea, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, povestește ce înseamnă să trăiești ca la 20 de ani, fără griji și cu succes. Echipa La Măruță va merge acasă la artist și va vorbi cu el, soția sa și copiii despre cum încearcă să schimbe lumea astfel încât următoarea generație să își poată împlini toate visurile.

Aurel Tămaș face un experiment și trăiește o zi ca în 1995, când telefoanele mobile nu sunau încontinuu și nu obțineam informații de pe internet. Departe de traficul amețitor al capitalei, artistul ne va prezenta România lui: casa părintească din județul Cluj și ferma sa, adevărate oaze de liniște și frumusețe.

Tot azi aflăm și cum arată România pentru o membră a echipei naționale paralimpice de înot. Deși este nevăzătoare, tânăra campioană pe nume Naomi, născută în 1995, câștigă medalii pentru România și vede cu ochii minții lumea perfectă în care vrea să traiască.

Credit foto: Pro Tv