Tânărul de 25 de ani a ajuns pe mâna medicilor, care i-au pus un diagnostic neașteptat și i-au dat și tratament.

Pentru că nu se simțea deloc bine din punct de vedere psihic, David a ajuns la specialist. A venit și diagnosticul neașteptat: borderline, o tulburare de personalitate care se manifestă prin furie, crize, dar și frica de a nu rămâne singur.

I s-a dat și tratament pentru suferința sa: antidepresive și pastile de reglare a emoțiilor. N-a fost deloc o perioadă simplă pentru fiul adoptiv al vedetei, dar tratamentul a început să dea roade.

David Pușcaș a mai declarat recent că ar fi trebuit să meargă regulat și la psihiatru, însă nu a putut să se țină de aceste vizite din cauza lipsei banilor.

”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții, pentru că am fost diagnosticat cu bordeline.

Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș pentru Spynews.ro.

Acesta a mai povestit că stările prin care a trecut sunt consecințe ale trecutului său, ale vieții de familie nefericite, despre care a povestit în mai multe rânduri.

Tânărul are doar o singură persoană care îi este aproape, prietena lui, Sarah JSun, care i-a fost ăn permanență alături în ultimii ani.

”Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult. Abia acum, la 25 de ani, m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un trecut oribil.

Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin”, a mai zis el.

david-puscas-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A luat viața de la zero! S-a angajat și s-a mutat din casa în care îl cazase mama lui adoptivă

Acum, David Pușcaș a decis să-și ia viața de la zero, astfel că tânărul s-a angajat pentru un brand de haine și e foarte mulțumit de ceea ce face.

El mai spune că s-a și mutat din apartamentul unde, în urmă cu câțiva ani, îl mutase mama lui. David a decis să-și ia cu chirie o garsonieră de lux de care e foarte mândru.

”Lucrez pentru un brand de haine în momentul de față, fac absolut tot, online, vânzări, shooting, promovarea firmei, îmi place foarte mult, îmi place tot ce înseamnă artă.

M-am mutat în sfârșit din garsoniera groazei, unde mă mutase mama, m-am mutat într-o garsonieră super luxoasă, am geam de sticlă la baie, plasmă. Eu, de când am plecat de la mama, n-am avut chestiile astea, m-a mutat ea unde a considerat că e mai ieftin, dar acum m-am mutat și eu bine, îmi plătesc singur absolut tot”, mai spune tânărul.

David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!”

Tânărul a povestit și cum arată în prezent viața lui. ”Când termin munca merg acasă, mă aranjez, am grijă de mine, am avut o perioadă în care nu îmi mai păsa deloc de felul în care arăt. Acum mă duc acasă și fac curat, îmi place să mențin ordine, intru pe TikTok, fac live-uri pe Tik Tok. Toată lumea mă întreabă tot timpul de mama, oamenii mă recunosc, dar deja m-am săturat să mă întrebe toată lumea de ea”, a mai povestit David Pușcaș.

Vezi și Ce vedetă „l-a adoptat” acum pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Citește și:

Anamaria Prodan s-a demachiat în direct și a pozat în costum de baie. „Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă”

Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară! Cele mai recente fotografii cu sportiva. Și-a etalat burtica pe covorul roșu