Acesta i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D, că unele dintre cele mai traumatizante momente trăite au legătură cu Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit.

Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii.

Nevoit să doarmă în scări de bloc

Dacă violența relatată de David nu era suficient, acesta a fost nevoit, copil fiind, să îndure și o serie de pedepse de-a dreptul halucinante. Fiul Luminiței Anghel susține că de multe ori nu a fost primit în casă, fiind nevoit să doarmă pe unde a găsit.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, își amintește el.

fiul adoptiv al Luminitei AnghelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Regretă că nu a rămas alături de tatăl său

Unul dintre marile regrete ale tânărului este că atunci când Luminița Anghel s-a separat de Marcel Pușcaș, bărbatul alături de care artista l-a adoptat pe David, nu a ales să trăiască împreună cu tatăl său.

„M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nici o treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, a mai declarat fiul Luminiței Anghel, despre care David spune că este o persoană toxică.

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, Filip. David a fost adoptat de artistă atunci când era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel.

Vezi și Cu ce se ocupă în prezent David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Mai țin cei doi legătura?

Citește și:

Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a plecat din vila conjugală. Imagini din locuința de 300.000 de euro

Marian Nistor, înfuriat de concurenții de la Te cunosc de undeva. Artistul și soția lui au fost imitați în cadrul emisiunii: ”Tot timpul s-a făcut bășcălie de noi” (Video)